تـرک اعـتـیـاد به مواد مخدر

بــرای تـــرک اعــتــیــاد همیــــن امــروز اقــدام کنیـــد.

شما عزیزان میتوانید برای شروع با ما تماس بگیرید و یا از طریق دکمه مشاوره زیر به قسمت مشاوره بروید تا پس از وارد کردن شماره تماس مشاورین ما با شما تماس حاصل فرمایند. 

برای ترک اعتیاد همین امروز اقدام کنید

نیکوتین،مرفتین و…. از عناصر اعتیادآور در مواد مخدر هستند که عامل اصلی وابستگی مغز و جسم به این مواد می شود.اعتیاد امری وحشتناک است که زندگی شما را مختل می کند و تمام جنبه های زندگی شما را در معرض خطر قرار می دهد.شما با ترک مواد مخدر می توانید زندگی دوباره ای  به خود و اطرافیان خود ببخشید.

اعتیاد جزو پیچیده‌ترین بیماری‌ها به شمار می‌رود. با این وجود هنگامی‌که فرد تمایل واقعی به درمان و ترک اعتیاد داشته باشد و با روش‌های اصولی به ترک اعتیاد به مواد مخدر بپردازد به طور قطع درمان می‌شود. افرادی که به عمق مشکلات و عوارض ناشی از اعتیاد خود پی نبرده و اراده‌ای برای ترک نداشته باشند، متاسفانه هرگونه اقدام درمانی برای آن‌ها بی نتیجه خواهد بود. هدف از درمان اعتیاد ممکن است ترک کامل ماده مخدر، کاهش میزان مصرف یا دفعات مصرف و محدود کردن مصرف به زمان‌ها و موقعیت‌های خاص باشد.

در پروسه ترک اعتیاد به مواد مخدر صبر داشته باشید

امروزه روش‌های مختلفی برای ترک اعتیاد به مواد مخدر وجود دارد؛ هرکدام از این روش‌ها با توجه به وضعیت فرد و نوع موادی که مصرف می‌شود، باید انتخاب و انجام شود. بر همین اساس مراجعه به یک متخصص روان‌پزشک برای تصمیم‌گیری در رابطه با انتخاب روش مناسب برای ترک اعتیاد به مواد مخدر ضروری است. پروسه ترک اعتیاد کمی زمان‌بر بوده و نمی‌توان آن را طی چند روز درمان کرد. زمانی‌که فرد معتاد تصمیم به ترک می‌گیرد، باید براساس اصول خاصی پیش رود و به درستی گام بردارد.

مراحل تـرک اعـتـیـاد به مواد مخدر

انواع روش های ترک اعتیاد به مواد مخدر

روش‌های مختلفی برای ترک اعتیاد به مواد مخدر بسته به نوع مخدر مصرفی وجود دارد. نمی‌توان گفت که کدام روش برای فرد بیمار می‌تواند سخت‌ترین یا ساده‌ترین روش باشد؛ چرا که هدف اصلی انتخاب بهترین روش بدون بازگشت است. چندین روش اصلی برای ترک وجود دارد:

ترک اعتیاد به روش تدریجی

ترک اعتیاد مواد مخدر به روش تدریجی یکی از بهترین و اصولی‌ترین روش‌ها به شمار می‌آید؛ چرا که احتمال موفقیت درمان ترک بدون بازگشت در این روش بسیار بالا است. در روش تدریجی با کمک افراد متخصص دوز مخدرهای دریافتی به مرور زمان کاهش پیدا می‌کند. با انجام این کار پس از مدتی بدن فرد سم‌زدایی شده و به ترک اعتیاد کامل می‌رسد.

ترک اعتیاد با کمک روش های روان درمانی

یکی دیگر از راه‌های ترک اعتیاد به مواد مخدر، روش روان‌درمانی است. در این روش ابتدا فرد مبتلا به سوء مصرف موادمخدر باید به این باور قلبی برسد که مصرف ماده مخدر را کنار بگذارد. اعتیاد دلایل مختلفی همچون طرد شدن از خانواده و جامعه، افسردگی و شکست‌های زندگی دارد؛ در همه این موارد کلینیک‌های روان‌پزشکی ترک اعتیاد بهترین مکان برای ترک محسوب می‌شوند. در این مکان متخصصان در کنار روش‌های دیگر از روان‌درمانی و مشاوره هم نیز استفاده می‌کنند. روان‌شناس به بیمار آموزش می‌دهد که چگونه از وسوسه‌‌های فکری و تمایل برای مصرف دوباره مواد خودداری کند.

ترک اعتیاد به روش سقوط آزاد یا ناگهانی

اغلب در روش سقوط آزاد یا قطع ناگهانی ماده مخدر به بدن بیمار شوک وارد می‌شود. در این روش به طور معمول فرد را به تخت می‌بندند تا او را از مصرف باز دارند. این روش نه تنها روش مطلوبی به حساب نمی‌آید بلکه در اعتیاد به برخی موادمخدر باعث مرگ فرد مبتلا به سوء مصرف ماده مخدر نیز می‌شود. افراد با این روش درمان نخواهند شد و فرد بیمار در اولین فرصت بعد از رهایی از این شرایط دوباره به مصرف مخدر روی می‌آورد.

به مشاوره نیاز دارید؟

ما شبانه روزی در خدمت شما هستیم!

خوردن چه چیزهایی در دوره ترک اعتیاد به مواد مخدر  پیشنهاد می شود؟

اغلب افرادی که پروسه درمان اعتیاد را طی می‌کنند این سوال را دارند که برای ترک اعتیاد چی بخوریم درد نکشیم؟ در این دوران افراد با مواردی مانند درد بدن و استخوان، دردهای عضلانی و سندروم پای بی قرار روبرو می‌شوند. علی‌رغم این موضوع نباید نگرانی در این خصوص وجود داشته باشد؛ چرا که به کمک برخی مواد خوراکی و داروها می‌توان این دردها را کاهش داده و درمان اعتیاد را راحت‌تر طی کرد.

مصرف متادون

متادون یکی از داروهای موثر برای درمان دردها در زمان ترک مواد مخدر است. این دارو با تاثیر بر سیستم عصبی به کاهش علائم دردناک ترک کمک می‌کند. البته باید توجه داشته باشید که این دارو حتما با مجوز و دستورالعمل پزشک مصرف شود. زیرا متادون ماده‌ای اعتیادآور بوده و این امکان وجود دارد که فرد بیمار خود را از یک دام به دام بعدی گرفتار کند. مصرف خودسرانه متادون باعث وابستگی جسمی و روانی به این دارو خواهد شد.

مکمل ویتامین C

مغز انسان مقادیر قابل توجهی ویتامین C دارد که در برابر تاثیرات مواد سمی از مغز محافظت به عمل می‌آورند. استفاده از این مکمل غذایی می‌تواند با تاثیر بر گیرنده‌های مغز به کاهش دردهای عضلانی کمک کرده و باعث تغییر گرایش سیستم عصبی و کاهش علاقه به مصرف مواد مخدر شود.

مصرف مکمل های غذایی

مصرف برخی از مکمل‌های غذایی با تجویز پزشک متخصص به دلیل خواص بسیاری که در سم‌زدایی، پاکسازی خون و آرامش دارند در این دوران توصیه می‌شود. با خوردن این مکمل‌ها بدن بیمار تقویت خواهد شد.

ویتامین E

ویتامین E باعث بهبود عملکرد سلول‌های خونی شده و آسیب‌هایی که مواد شیمیایی و مخدر به بدن وارد می‌کنند را کاش می‌دهد. همچنین این ویتامین با ترمیم سلول‌های پوستی، آسیب‌های پوستی حاصل از مصرف مواد را بهبود می‌دهد.

مکمل B کمپلکس

استفاده مکمل B کمپلس در دوران ترک اعتیاد به مواد مخدر به ویژه تریاک کمک می‌کند تا عملکرد کبد به حالت طبیعی بازگردد. لذا سیستم عصبی مغز تمایل کمتری به مصرف مواد پیدا می‌کند و هوس مصرف مواد را در فرد کاهش می‌دهد.

مکمل های N استیل سیستتین

مکمل‌های N استیل سیستتین از خانواده آنتی اکسیدان‌ها بوده و در کاهش یا حذف رفتارهای اعتیادآور تاثیر بسیاری دارد. با توجه به تحقیقاتی که انجام شده مصرف این مکمل می‌تواند میل به مصرف انواع مواد مخدر را در فرد کاهش دهد.

استفاده از آمپول تقویتی نروبیون

افراد نروبیون را به عنوان یک آمپول تقویتی می‌شناسند که به درمان برخی بیماری‌ها و تقویت نیروی جسمانی کمک می‌کند. اما باید بدانید که این آمپول با مشورت پزشک در زمان ترک اعتیاد مفید بوده و به کاهش دردهای عضلانی و افزایش تحمل بدن کمک می‌کند.

خوردن داروهای گیاهی

افراد بیمار در فرایند درمان اعتیاد می‌توانند برای کاهش و تحمل‌پذیر شدن دردها از داروهای گیاهی هم استفاده کنند. این دمنوش‌ها به دلیل داشتن طبع گرم و خاصیت ضددرد برای معتادان مفید خواهند بود. مصرف این داروها باعث گرم نگه داشتن بدن بیمار شده و دردهای او را تا حد بسیار زیادی تکسین می‌دهند. این داروها شامل موارد بسیاری می‌شود؛

  1. آویشن
  2. رازیانه
  3. گل بابونه
  4. دمنوش گل شقایق
  5. نعمانی
  6. دمنوش بید
  7. دم کرده زرشک
  8. سکنجبین
  9. چای مریم گلی
  10. گیاه

ترک اعتیاد با اسپند

مواد طبیعی مثل اسپند به روند بهبود اعتیاد کمک می‌کند. اسپند را می‌توان به صورت دم‌ کرده، خوراکی و دود کردن استفاده کرد. گفته می‌شود که افراد برای ترک مواد مخدر اعتیاد می‌توانند  12 عدد اسپند را در تابه‌ای تفت دهند و با عسل بخورند؛ انجام این کار تاثیر شگرفی در بیزاری از موادمخدر داشته و به ترک آن‌ها کمک می‌کند. البته مصرف بیش از حد اسپند هم سبب بروز مشکلاتی می‌شود.
مواد طبیعی مثل اسپند به روند بهبود اعتیاد کمک می‌کند. اسپند را می‌توان به صورت دم‌ کرده، خوراکی و دود کردن استفاده کرد. گفته می‌شود که افراد برای ترک مواد مخدر اعتیاد می‌توانند  12 عدد اسپند را در تابه‌ای تفت دهند و با عسل بخورند؛ انجام این کار تاثیر شگرفی در بیزاری از موادمخدر داشته و به ترک آن‌ها کمک می‌کند. البته مصرف بیش از حد اسپند هم سبب بروز مشکلاتی می‌شود.

ترک اعتیاد با گلاب

برخی افراد می‌گویند که گلاب برای ترک اعتیاد به مواد مخدر مفید خواهد بود. گلاب با متعادل کردن ترشح ئیدروفین و اندورفین در مغز، سبب ایجاد آرامش می‌شود. همچنین می‌توان برای تسکین دردهای عضلانی  ناشی از ترک مواد، گلاب را با موادی مانند روغن سیاه دانه مخلوط کرده و محل درد را ماساژ داد.

نوشیدنی های مفید در ترک اعتیاد

برخی نوشیدنی‌ها تاثیر بسیاری در فرایند ترک اعتیاد داشته و می‌توانند کمبود آب بدن را در افراد جبران کنند. همچنین باعث کاهش علائم جسمی و روحی ترک می‌شوند.

  • شیر
  • آب انار
  • آب هندوانه
  • آب نارگیل
  • آب

قهوه هم جزو نوشیدنی‌های مفید برای ترک اعتیاد به مواد مخدر به حساب می‌آید. این نوشیدنی به کاهش خستگی و خواب آلودگی کمک زیادی می‌کند. افرادی که دوره درمان ترک ماده مخدر را می‌گذرانند به طور معمول دچار ضعف جسمانی و خستگی خواهند شد؛  به همین دلیل مصرف قهوه به بازسازی قوه‌ی جسمانی این افراد کمک می‌کند.

مصرف مواد سرشار از غلات سبوس دار

افراد باید در این دوران از افزایش میزان قند دریافتی جلوگیری کنند و غذاهایی سرشار از غلات سبوس‌دار و مواد پروتئینی استفاده کنند؛ پروتئین به علت اینکه در تولید آمینواسیدها نقش دارد در روند ترک نقش کلیدی را خواهد داشت. مواد پروتئینی روی عملکرد انتقال‌دهنده‌های عصبی در مغز تاثیرگذار هستند. البته باید توجه داشته باشید که مواد پروتئینی را در یک وعده و سنگین نخورید؛ سعی کنید آن را به وعده‌های متعدد تقسیم کرده و در هر وعده 15 تا 20 گرم از آن را در وعده‌های غذایی خود قرار دهید.

مصرف آجیل

افراد معتاد در طول دوره ترک لازم است که در دوران نقاهت خود صبحانه را نیم ساعت بعد از بیدار شدن و به صورت کامل میل کنند. این افراد باید در طول روز از میان وعده‌ای مقوی مانند آجیل‌ها هم مصرف کنند تا قند خونشان افت نکند

راه های تشخیص فرد معتاد به مواد مخدر چیست؟

مربوط به استفاده از مواد مخدر تغییراتی در بدن، رفتارها و احساسات فرد معتاد ایجاد می‌کند. شما می‌توانید با مشاهده‌ علائمی خاص، اعتیاد دوست یا عضوی از خانواده‌ خود را به مواد مخدر تشخیص دهید. این علائم موارد مختلفی را در بر می‌گیرد.

 علائم فیزیکی

شما می‌توانید با مشاهده علائم فیزیکی، اعتیاد فردی که به وی مشکوک هستید را تشخیص دهید.

  • خون‌گرفتگی چشم‌ها در افراد معتاد به هروئین
  • ایجاد تغییرات ظاهری پوست (آکنه، رنگ‌پریدگی، یرقان، کبودی، ایجاد ترک و زخم شدن پوست)
  • کاهش وزن ناگهانی به دلیل کاهش اشتها در افراد معتاد به کوکائین، اکستازی یا شیشه (مت‌امفتامین)
  • بر هم ریختن عادت‌های خواب (بی‌خوابی یا ساعت‌های طولانی به خواب رفتن)
  • وجود بوی ناخوشایند یا عجیب از دهان و لباس
  • آبریزش مداوم بینی
  • لرز و رعشه یا تشنج
  • از دست دادن هماهنگی بدنی
  • بی‌حالی شدید
  • آبریزش چشم‌ها
  • تغییر در عادات خوردن
  • به هم فشردن فک‌ها
  • بی‌دقتی و شُلی در کلام

 تغییرات رفتاری

فردی که اعتیاد به مواد مخدر دارد در کنار تغییرات فیزیکی، دچار تغییراتی در رفتارش نیز شده و ممکن است رفتارهای نرمالی از خود نشان ندهد. این تغییرات شامل کناره‌گیری فرد از دوستان و خانواده، سرباز زدن از انجام مسئولیت‌های خود و مشکلات و نگرانی‌های مالی به دلیل خرید مواد مخدر را دارد.

علائم روحی و روانی

افرادی که از مواد مخدر استفاده می‌کنند، تغییراتی در احساساتشان نیز به‌وجود می‌آید که بر رفتار آن‌ها اثرگذار است:

  • کاهش اعتماد به نفس
  • افسردگی و اضطراب
  • بی انگیزه شدن
  • ایجاد تغییر در شخصیت
  • تحریک‌پذیری عصبی و نوسانات خلقی

ایجاد تغییر در عملکرد

متاسفانه اختلالات مربوط به مصرف مواد مخدر بر عملکرد شغلی فرد هم اثر دارد. شما می‌توانید با مشاهده این علائم متوجه شوید که این فرد به مواد مخدر اعتیاد پیدا کرده است.

  • غیبت‌های مداوم
  • افت قدرت تصمیم‌گیری
  • اختلاف و جر و بحث‌های الکی
  • سرقت کردن

به مشاوره نیاز دارید؟

ما شبانه روزی در خدمت شما هستیم!

در پروسه ترک اعتیاد به مواد مخدر صبر  داشته باشید

امروزه روش‌های مختلفی برای ترک اعتیاد به مواد مخدر وجود دارد؛ هرکدام از این روش‌ها با توجه به وضعیت فرد و نوع موادی که مصرف می‌شود، باید انتخاب و انجام شود. بر همین اساس مراجعه به یک متخصص روان‌پزشک برای تصمیم‌گیری در رابطه با انتخاب روش مناسب برای ترک اعتیاد به مواد مخدر ضروری است. پروسه ترک اعتیاد کمی زمان‌بر بوده و نمی‌توان آن را طی چند روز درمان کرد. زمانی‌که فرد معتاد تصمیم به ترک می‌گیرد، باید براساس اصول خاصی پیش رود و به درستی گام بردارد.

علائم و عوارض انواع مواد مخدر

ماده مخدر شیشه

مصرف شیشه نشانه‌هایی مانند:  فعالیت بیش از حد، خشکی دهان، بوی بد دهان، احساس انرژی زیاد، بالا رفتن دمای بدن، افزایش ضربان قلب، افزایش فشارخون، لرزش دست‌ها، خراب شدن دندان‌ها، گشاد شدن مردمک چشم و گود رفتگی زیر چشم را دارد.

عوارض مصرف شیشه

مصرف شیشه در دراز مدت و با افزایش دوز مصرف، باعث نشانه‌های شدید روانی می‌شود. مصرف این ماده مخدر نه تنها بی‌قراری و اضطراب در فرد را افزایش می‌دهد بلکه علائمی مانند توهم‌های دیداری و شنیداری را به دنبال دارد.

112

ماده مخدر کوکائین

افرادی که از این مخدر استفاده می‌کنند، علائمی نظیر سرخوشی زیاد، داشتن اعتماد به نفس کاذب، کاهش اشتها، خواب کم، بدبینی، لرزش، نشان دادن رفتارهای عجیب و بی‌معنی و خشن دارند.

عوارض مصرف کوکائین

کوکائین نوعی محرک است که به محض ورود به بدن خیلی سریع وارد مغز می‌شود؛ در واقع این ماده فکر کردن، خوابیدن و به خاطر آوردن چیزها را از حافظه برای افراد سخت کرده و زمان واکنش فرد را بسیار کند می‌کند.

Untitled-22Untitled-11

به مشاوره نیاز دارید؟

ما شبانه روزی در خدمت شما هستیم!

4561546_4592-min

ماده مخدر گل یا ماری جوانا

افرادی که ماه مخدر گل را مصرف می‌کنند علائمی مانند  خشكی دهان، قرمزی چشم، یاوه‌گویی، توهم‌زایی، از بین رفتن تمرکز فکری، افزایش مشکلات قلبی و اختلال در صحبت کردن و برقراری ارتباط با دیگران اشاره کرد.
4561546_4592-min

عوارض مصرف گل

اغلب گل عوارض خود را دیرتر از سایر مواد نشان می‌‌دهد. از عوارض مصرف طولانی مدت این ماده می‌توان به افزایش خطر ابتلاء به بیماری‌ های روانی مانند اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی، حملات پانیک، آسیب‌های حلق و بینی، افزایش خطر ابتلاء به بیماری‌های جسمانی مانند سرطان‌ و ناراحتی‌‌های تنفسی و عفونت‌‌های ریوی اشاره کرد. برای رهایی از این عوارض بهتر است به دنبال روش های ترک اعتیاد به گل باشید.
[fpdl.in]_pile-flour-isolated-white-background-top-view_253984-2875_full-min

ماده مخدر هروئین

افرادی که هروئین مصرف می‌کنند تغییراتی در ظاهر و رفتار آن‌ها به وجود می‌آید. شما می‌توانید با دیدن این تغییرات و علائم اعتیاد فرد را تشخیص دهید. این علائم به لحاظ جسمانی و رفتاری تغییراتی را ایجاد می‌کند. این تغییرات شامل مواردی همچون سرخوشی بیش از حد پس از مصرف، وجود زخم‌های زیاد در بازو و پاه، ایجاد آبسه‌ها یا ورم‌های چرکی در سطح پوست، افت تنفسی، تعریق زیاد و تکرر ادار می‌شود. همچنین می‌توان به تغییرات ناگهانی در خلق و خو و رفتار، تحریک‌پذیری شدید، عدم مشارکت در فعالیت‌های جمعی و چرت زدن در زمان‌های نامناسب اشاره کرد.
[fpdl.in]_pile-flour-isolated-white-background-top-view_253984-2875_full-min

عوارض مصرف هروئین

مصرف هروئین در درازمدت عواقب سنگینی برای فرد به همراه دارد. هروئین عوارضی مانند  اختلالات جنسی و روانی، مشکلات گوارشی، مشکلات کبدی و کلیوی و آسیب به قلب و مغز دارد..
[fpdl.in]_therapeutic-medicinal-cannabis-plastic-bags_463999-4448_full-min

ماده مخدر کمیکال

کمیکال طی سال‌های اخیر شناخته شده و مصرف آن بین جوانان روا پیدا کرده است. افرادی که ماده مخدر کمیکال را مصرف می‌کنند علائمی مانند بی حس شدن اعضای بدن، تپش قلب، تعرق بیش از حد، احساس سرخوشی، احساس سرگیجه یا حالت تهوع، عدم مسئولیت‌پذیری و از دست دادن قدرت تصمیم‌گیری دارند
[fpdl.in]_therapeutic-medicinal-cannabis-plastic-bags_463999-4448_full-min

عوارض مصرف کمیکال

نوع صنعتی و دست‌ساز کمیکال به دلیل دوز بالا می‌تواند ریسک اوردوز و مرگ را بالا ببرد. خطرناک‌ترین زمان مصرف کمیکال بین 6 ماه تا یکسال بوده که اگر به صورت دائمی باشد D.N.A بدن فرد مصرف‌کننده را تغییر می‌دهد؛ بدان معنا که تمایلات مردانه و زنانه را از فرد گرفته و در مردان 100 درصد به عدم بچه‌دار شدن منجر خواهد شد.
images (1)

ماده مخدر تریاک

مصرف مخدر تریاک می‌تواند مشکلات خفیف تا شدیدی برای سلامتی افراد ایجاد کند. هرچه افراد این ماده را طولانی‌تر مصرف کنند پیامدهای منفی این ماده را بیشتر تجربه خواهند کرد. برخی از علائم مصرف تریاک شامل خشک شدن دهان، یبوست، گشاد شدن مردمک‌ها، دیسترس تنفسی، بی‌حالی خواب بیش‌ازحد، مشکل در خوابیدن اضطراب، افسردگی، افکار خودکشی، نوسانات خلقی، و انزوای شخصی می‌شود.
images (1)

عوارض مصرف تریاک

عوارض مصرف تریاک بسیار زیاد بوده و صدمات زیادی را به مغز وارد می‌کند. از جمله تاثیر تریاک بر بدن آن است که باعث کاهش جریان خون در برخی از نواحی مغز می‌شود و در نهایت تضعیف مغز و کند شدن فعالیت‌های مغز می‌شود.
a2-min (1)

مصرف ب 2

قرص ب 2 یا بوپرنورفين مخدر بوده و احتمال وابستگی به آن بسیار بالا است. علائم جسمانی، اولین نشانه‌های مصرف ماده اعتیادآور ب 2 است. فرد مصرف‌کننده در زمان کوتاهی بعد از استعمال، دچار احساس کرختی و خستگی، از دست دادن اشتها و سوزش معده می‌شود. همچنین با ادامه ب2 اختلال در هماهنگی حرکات طبیعی بدن، اختلال در تکلم و دید، تضعیف سیستم گوارشی را تجربه می‌کند.
packings-pills-capsules-medicines-min

مصرف ترامادول

مصرف قرص ترامادول در روزهای ابتدایی مصرف هیچ نشانه‌ای ندارد اما به مرور زمان و با ایجاد وابستگی فرد مصرف‌کننده به ترامادول عوارض و نشانه‌های جسمی و روحی آن خود را نشان می‌دهد. علائمی مانند خستگی مفرط و بی دلیل، پرخاشگری و خشونت‌طلبی، گوشه‌نشینی، حواس‌پرتی و نگاه‌های خیره و مات به مدت طولانی، قرمز شدن و خماری چشم‌ها، نارسایی تنفسی و ایجاد مشکلات گوارشی تنها بخشی از علائم اعتیاد به ترامادول است.
packings-pills-capsules-medicines (1)-min

متادون

متادون که نوعی دارو برای ترک مواد مخدر است هم می‌تواند عوارض بسیاری برای مغز انسان داشته باشد. متادون دارویی است که از گیاه خشخاش ساخته شده و در واقع خود نوع ماده مخدر محسوب می‌شود. از عوارضی که متادون می‌تواند روی مغز انسان داشته باش می‌تواند به کاهش میل جنسی، ایجاد استرس و اضطراب خواهد شد.
packings-pills-capsules-medicines (1)-min

مصرف متادون

متادون نوعی دارو بوده که از گیاه خشخاش ساخته و در واقع خود نوعی ماده مخدر به حساب می‌آید. هرچند که متادون برای ترک مواد مخدر استفاده می‌شود اما اگر زیر نظر پزشک مصرف نشود افراد به آن اعتیاد پیدا می‌کنند. اعتیاد به متادون عوارض بسیاری برای مغز انسان به همراه دارد. اغلب وابستگی به متادون روانی و جسمانی است که عوارضی همچون مشکلات مغزی، کبدی و تنفسی به به دنبال دارد. اختلالات روانی و شخصیتی،  خشکی دهان و نوسانات ضربان قلب برخی از علائم وابستگی به شمار می‌روند .

آسان طی کردن فرایند ترک اعتیاد به مواد مخدر با روش های اصولی

ترک اعتیاد فرایندی زمان‌بر به حساب می‌آید که مراحل و روش‌های مختلفی دارد. افراد مصرف‌کننده برای درمان، نیاز به یک برنامه درمانی اصولی با توجه به شرایط روحی و فیزیکی خود دارند؛ این برنامه تا زمانی که فرد سلامتی کامل خود را بدست آورد ادامه پیدا خواهد کرد.

فرد وابسته به مواد مخدر در این مسیر نیازمند حمایت و مراقبت بسیاری برای کسب اعتماد به نفس کافی جهت تامین زندگی و آینده خود است. متخصصین درمان اعتیاد، روان‌شناسان و روان‌پزشکان در کلینیک‌های ترک اعتیاد معتبر با ارائه برنامه‌های درمانی، برگزاری جلسات گروه‌درمانی و خانواده‌درمانی به افراد کمک می‌کنند تا فرایند درمان اعتیاد را به بهترین شکل ممکن که ترک بدون بازگشت است، بگذرانند. بدین منظور می توانید از خدمات مرکز ترک اعتیاد حامی مشاور با مشاوران مجرب و با تجربه از طریق شماره‌های زیر تماس حاصل فرمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با مرکز ترک اعتیاد